Com vaig començar

L’any 2017, vaig fer una mica de recerca sobre la Càbala, ja que l’any 2015 havia fer el 3r nivell d’AuraSoma on havia estudiat les bases de l’arbre de la vida i els camins del tarot corresponents i sentia connexió amb l’arbre de la vida de la Càbala. La meva sorpresa va ser quan vaig descobrir el mapa de l’arbre de la vida que Ildefons Cerdà havia imaginat per Barcelona a l’hora de planejar l’Eixample. Va ser gràcies a les imatges i ressenyes que vaig trobar a internet del llibre “La Barcelona de Cerdà. La càbala i la construcció de l’Eixample” de F. Xavier Hernàndez Cardona i Mar H. Pongiluppi, d’Angle Editorial; llibre que vaig comprar tot seguit per poder investigar més sobre aquest tema.

(Informació del llibre i vídeo molt interessant sobre les descobertes que van fer: https://www.angleeditorial.com/la-barcelona-de-cerdr-627)

Vaig decidir explorar aquests camins de Barcelona i la seva energia, sentint que seria un procés energètic important per a mi i intuïa que també per Barcelona; recorrer i baixar energia conscientment a través de cada camí semblava important per Barcelona, per Catalunya i segurament per la Terra, com qualsevol camí fet amb consciència.

Vaig donar-hi voltes i vaig rebre que el que havia de fer era reforçar l’energia d’aquests punts i entregar-la a la Terra, perquè s’utilitzés de la millor manera.

Quan portava un temps fent alguns camins, vaig proposar a una persona que m’acompanyés a fer la baixada del raig llampeguejant. Vam fer la primera meitat de la “baixada” conjuntament, fins a Tiferet. La segona meitat la vaig acabar sola, sentint que havia fet una bona feina però que no estava acabada. Van passar uns mesos durant els quals no vaig fer camins. Finalment va arribar una altra persona que, estant juntes, va rebre en una canalització que s’havien d’unir camins. Vaig entendre al moment que era la persona amb qui podia tornar a fer l’arbre de la vida i li vaig explicar el projecte. Vam decidir fer aquests camins conjuntament amb molta il·lusió i vam dedicar un any a fer els camins, seguint la nostra intuïció, canalitzant missatges a cada sefirot i aprenent sobre situacions de la nostra vida i de la societat. Vam posar una pedra de Montserrat a cada sefirot, amb la intenció de connectar les energies, i vam ancorar l’energia necessària a cada punt. Vam acabar a finals del 2019. Moltes coses es van moure durant aquests camins i vam fer molts aprenentatges.

Al 2020, sentint que durant 3 anys he fet una primera part de feina aprenent físicament, a través del cos, de l’energia, de les emocions, de les idees, de l’arbre de la vida de Barcelona; començo una segona part d’aquest treball espiritual, que és acompanyar a persones a fer camins, els que sentiu i decidiu fer.

Acompanyar-vos a fer els camins de la Càbala, vivint l’experiència, des del cos, des de l’energia. Acompanyant-vos físicament, estant present, canalitzant els missatges que els guies us volen transmetre en relació als camins que hagueu triat fer; acompanyant-vos energèticament perquè es produeixin els canvis interns necessaris i donant-vos suport durant aquest procés.